Team Karavaanarit – Pitstop@Orivesi

Mikään ei palauta suhteellisuudentajua kuten öinen vierailu syrjäisellä huoltoasemakompleksilla. Onneksi tarjolla oli tuttua ja turvallista Hesburger-mättöä, joten ‘Syvä Joki’-fiilikset katosivat viimeistään paprikamajoneesin raikkaaseen puraisuun. Energiajuomilla varustautumisen jälkeen matka jatkuu – matkaosuuden taittamisesta vastaa rahtariperimän suomalla varmuudella Juha.

2 comments

Jono marssii samaan tahtiin vessaan ja aiheuttaa muutenkin sekaannusta. Tästä illasta ABCllä puhutaan vielä pitkään.

Mää näin teidät pojaat täälä meitin vakkariasemal. Tarttee kylä sanoo et sulavaliikkeesempiä poekia harvon silmään tarttuu, et varsinkin se sinifleecellinen norja miehen alku liikkus niin sulavasti ku pantteriemo gasellijahdissa et ihan tuli mieleen käydä takaohjaamon puolella. Halusin vaan toivotella hyvää jatkoa, ja mää teidän dethleffsin takavalot vielä näänkin..

Leave a Reply