Utorrent, paremmin tehtynä

Haluan ajaa serverilläni useampaa eri utorrent konfiguraatiota yhtä aikaa. Huomasin että alkuperäisten ohjeiden kanssa se ei ole mahdollista. Vain yksi utorrent instassi käynnistyy loppuun saakka, toinen jää taustalle jumiin eikä nouse käyntiin. Netistä löytyvistä ohjeista ei löydy tolkullista ohjetta siihen miten toinen utorrent saadaan palveluna käyntiin. Ohjeita löytyy kyllä miten kaksi eri utorrenttia saadaan käyttäjänä käyntiin ja miten niille saadaan eri konfiguraatiot, mutta se kriittinen kahden palvelun ajaminen puuttui.

  1. Luodaan toinen utorrent konfiguraatio ja käyttäjä alkuperäisten ohjeiden mukaan (vaiheet 1 ja 2)
  2. Luodaan toinen palvelu uudellen utorrentille vaiheen 3 mukaan, mutta kun määrittelemme suoritettavan ohjelman sijaintia rekisterissä lisäämme sen loppuun /RECOVERScreenClip(1)
  3. Metsästämme sen alkuperäisen torrent palvelun ja teemme vastaavan muutoksen
  4. Käynnistä palvelut ja tarkista että pääset niihin kiinni

Leave a Reply