Kengurun etsintää ja yöllistä pakkausta

Koska tänään oli viimeinen päivä Canberrassa Juha halusi vielä kerran koittaa löytää kenguruita. Kenguruita näkee parhaiten aamutuimaa, joten tähtäsimme aikaiseen herätykseen. Niinpä heräsimme 6.00, 6.30, 7.00, 7.15, 7.30, 8.00 sekä 8.30. Vietimme rauhallisen aamun sillä yhdeksän aikaan ei enää ollut kiire :). Aamun aikana Juha väkersi muutamia panoraamakuvia Krista kirjoittaessa postikortteja. Yhdentoista aikaan saimme Patricialta kyydin läheiselle puistolle, jossa voisi pongata kenguruita.

Aamupäivän keli oli hyvin pilvinen ja suhteellisen viileä (vain 23-26 astetta) pakkasimme mukaan runsaasti vettä ja kevyesti aurinkovarusteita. Kahdeltatoista aurinko porotti kauniisti lähes täysin kirkkaalta taivaalta ja 12.20 alkoi jo ahdistaa sillä pakkauksissamme ei ollut aurinkorasvaa. Vaihtoehtomme oli saada jostain aurinkorasvaa tai poistua alueelta, niinpä kyselimme muilta puistossa olleilta aurinkorasvaa. Kolmannella kertaa tärppäsi. Aurinkorasvan voimin jatkoimme matkaa etelän suuntaan ja HA! Juha pongasi korvien heiluntaa piiiiitkän matkan päästä. Valitettavasti nämä villit kengurut olivat aidan väärällä puolella ja pelkäsivät meitä kuin ruttoa. Vain yksi pari jäi kuvausetäisyyden päähän, mutta halimaan heitä ei päässyt.

Iltapäivä meni luonnollisesti työviikon päättävällä perjantai oluella Patrician ystävien kanssa eräällä klubilla. Ensiyrittämällä emme päässeet sisälle, sillä Kristalla ei ollut henkkareita mukana. Patrician ystävä kuullessa tästä alkoi tapahtua, hän kävi sisällä antamassa rakentavaa palautetta jonka jälkeen meidän sisäänpääsy ilman henkkareita ei ollut mikään ongelma :D.

Ilta, aivan yömyöhään saakka, tuli vietettyä Patrician naapurin luona grillaten. Pakkasimme rinkkamme yhdentoista jälkeen yöllä hieman väsyneinä. Kaikki on luultavasti mukana huomisaamun aikaista lentoa varten 🙂

Since today was our last day in Canberra Juha wanted to have one last try in finding kangaroos. Kangaroos can be best seen in the early morning so we aimed for a early wake up call. So woke up at 6.00, 6.30, 7.00, 7.15, 7.30, 8.00 and 8.30. We spent a nice morning since after nine we weren’t in a hurry ;). During the morning Juha build up some panorama pictures while Krista wrote post cards. At eleven Patricia took us to a nearby park where we might see some kangaroos.

Morning was very cloudy and quite cool (only 23-26 degrees) so we packed a lot of water and some gear for sun protection. At noon the sun was shining from almost completely clear sky and 12.20 we were getting worried since we didn’t have any sunscreen with us. Our options were to get some sunscreen or get away from the park, so we started asking from others if they had any sunscreen with them. Third time was the charm. Now protected we carried our exploration to south and HA! Juha saw ears wiggling from faaaar far away. Unfortunately these wild kangaroos were on the wrong side of the fence and were afraid of  us like had the plague. Only one couple stayed at picture shooting range, but still too far for a hugging attempt.

Afternoon went naturally with the Friday after work beer (or wine) with Patricia’s friends at a club. On our first try we were not allowed to come in since Krista didn’t have her ID card with her. When Patricia’s friend heard about this things started to happen. She went in a gave some constructive criticism after which we didn’t have any issues getting in without any ID. 😀

Evening, all the way to the night, was spent at Patricia’s neighbors. They were having a barbeque evening. We were quite tired when we packed our backpacks after eleven. I believe we have everything we need for our early flight tomorrow 🙂

Panoraama hotellimme ikkunasta yöllä Löysimme portin aidan toiselle puolle, mutta kenguja ei enää löytynyt Epäilevä kengupari Krista tuhisee vieressäni kun kirjoitan tätä KENGUT PONGATTU Krista ja seikkailu Takana on kyltti joka kertoo uimisen turvallisuudesta, vaihtoehdot on ole varovainen ja älä ui Vaarallisen joen ylitystä Petronas Twin towersin takapiha Panoraama Black Flats dam

Leave a Reply