Virhe?

Muistit, en välitä niistä juuri lainkaan. Itseasiassa lähden siitä usein liikkeelle että muistit voivat olla mitä vain. Muisteihin ei kannata hakata rahaa. Niinpä en kovin paljoa käyttänyt aikaa muistieni speksien surffaamiseen. Otin tutun merkin ja menin sillä.

Ja kas kummaa xbitlabs julkaisi 23.09.2009 arvostelun i7 muistikiteistä arvostelun ja kuinka ollakkaan valitsemani muistikitti on yksi huonoimmista. Koska koko pakettiin on nähty näin paljon vaivaa, päätin vaihtaa muistit. Valitettavasti Jimms PC-store ei ainakaan listalta myy voittajan Crucialin muisteja, mutta kyselin sitä silti heiltä postitse. Jos heiltä ei löydy kyseistä tuotetta, toivon että heiltä löytyy OCZ:n tuote, sillä sekin sai Editor’s Choicen. Jos heiltä ei sitä löydy, verkkokauppa.com:sta löytyy.

Leave a Reply