31/07/2006 Paluu tulevaisuuteen.

… tai Turkuun. Nyt kun jännitys on saatu purettua voimme aloittaa varsinaisen matkan. Vietimme lähes koko päivän köllien ja aamiaista syöden. Samalla totesimme pakkaukseni heikkoudet, jotka sitten vedessä kellumisen jälkeen paikkasimme Turussa. Turussa ollessamme yllätimme kaason käymällä hänen luona tiputtamassa kämpän avaimen hänelle. Seuraavakin yöpymispaikkamme on laiva. Luvassa on myös ensimmäinen yö ilman aviopuolisoa vieressä lohduttamassa. Söimme upean buffeeillallisen, joka kesti meillä puolitoista tuntia. Sen jälkeen menimme tanssimielellä baariin, mutta jänistimme tanssimisesta sillä tanssilattia oli suomalaiseen tapaan (?) tyhjä. 🙂
Allekirjoittaneen hyttitoverit olivat toisia mukavia reissaajia, joiden kanssa oli puhuttua miehisiä asioita kuten sota/poliisit/armeija/itsepuolustus ja miten tämä kaikki sopii reissaamiseen.
Ai niin, hohtotikulla varustettu Muumipappa-drinkki oli ihan pakko ostos.

Matkaajavinkki:
Tarkistakaa ja opetelkaa käyttämään hankkimianne varusteita. Näin vältytte turhalta ostamiselta ja kantamiselta. Minun rinkkani sadesuoja on myös sen matkapussi…

Päivan GPS koordinaatit: E:20,9 N:60,0

We traveled back to Turku. There we surprised the maid of honor and dropped of our key to her. After this we moved to a ship and started our actual journey. Next night will be our first night sleeping apart from each other. After an hour and half long dinner we went to a bar to dance but since the floor was empty we didn’t have the guts to do it. In the cabin I talked all man-stuff with the other travelers.

[Best_Wordpress_Gallery id=”1″ gal_title=”31.07.2006″]

4 comments

…ja nyt kaikki näkee mun pyjaman. Schaisse! Onneksi laitoin housut edes jalkaan. Tänks miljoonasti!!! :-p

ai Naantalin kylpylässä olitte hääyön…Hyvin saitte vedätettyä tolla laivajutulla, kukapa olis arvannut että ootte laiturissa kiinni 🙂

Kiitos, kiitos. Pahoitteluni Salla, kaikki kuvat mitä otan, saatan julkaista. Enkö sanonut siitä? Sanoin. Olen varma että sanoin.Saattaapi olla että blogin informaatio on hieman hämäävää. Pahoitteluni siitä että kuvat toimivat päin persettä. Syytän siitä ruotsalaista nettiyhteyttä. Siellä ei toimi mikään.

Comments are closed.