Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri

Tänä aamua lähtömme onnistui niinkuin sen suunnittelimme. Heräsimme ennen kahdeksaa ja 10.32 polkaisimme itsemme liikkeelle. Matka sujui hyvin, keli oli mitä mainioin pyöräilyyn. Ei tuulta, puolipilvistä ja mukavan lämmintä. Pyörä on vakaampi kuin kertaakaan aikaisemmin tämän retken aikana, eikä minun polvenikaan ollut ongelma. Nyt vasta illalla tunnen kevyttä jäykkyyttä polvessani. Niskaamme tuli ehkä 5 vesitippaa koko matkan aikana, mutta sen vastapainoksi aurinko paistoi meille lähes koko matkan. Tie Tampereelta Vilppulaan oli huomattavasti mäkisempää kuin aikaisemmat etappimme. Alkumatkasta mäkisyys oli tervetullutta muutosta aikaisempaan tasaisuuteen, mutta loppumatkasta mäet alkoivat “harmittamaan”. Toisaalta Huittinen – Tampere välillä mäet olivat isompia ja raskaampia. Puskiessamme ylös yhtä kohtalaisen tiukkaa mäkeä Kristan silmiin iski tienviitta jossa luki “Ei auta sano nauta”, kyltti osoitti ylämäkeenpäin. Harmikseni en ottanut kuvaa tuosta kyltistä, toistaalta siinä mäkeä ylös vääntäessä moinen ei tullut mieleen. Kello 17.00 saavuimme Vilppulaan. Vastaanotto täällä oli mitä mainion ja pääsimme majoittumaan pihalta löytyvään asuntovaunuun. Saunomisen ja ruokailun jälkeen isäntämme vievät meidät pienelle kiertokävelylle joenrantaan. Kaunis pikku paikka tämä Vilppula.
Huomenna tavoitteenamme on Mäntän kautta Keuruulle ja Keuruulta hieman eteenpäin jollekin pikku paikkakunnalle, jonka nimeä en nyt muista. Matka arvio on siellä 70 kilometrin kohtaalla.
Yhdessä vaiheessa matkaa päässäni alkoi soimaan Karavaanari-kappale. Voisiko joku hakea sen minulle, laittaa www-osoitteen taakse ja lähettää se osoite minulle sähköpostiin?
Tahtoisin tässä vaiheessa matkaa vielä kerrata käytössä olevan tandemimme ominaisuudet:
Pituus: ~4 m
Paino: ~200 kg
Huippunopeus: 60 km/h (19.06.2004 Tre-Vilppula)
Bensamittari: Kuskin virne

8 comments

Dodii, hymy� vain kasvoille 🙂 Kyll� se siit�. Kiva, et jalka on siedett�ävä�… ettei reissu nyt siihen ainakaan tyssää��… Edelmanin Karavaanari-biisi on henk. koht. mielestä�ni yksi suomimusan historian kamalimpia tuotoksia 🙂 Silti, linkki 128 kiloisesta versiosta (jos kelpaa) on mailissasi sekunnin pää��stä�. Hyvää�� matkaa, tää��llä� jatketaan futiksen em-kisojen tuijottamista.

Hellurei!Matkaan pääsitte ja hyvin meni? Toivotamme tsemppiä jatkoonkin… terveisiä teille ja kotijoukoille. Käymme lukaseen myähemminkin kuinka homma etenee.Voikaa hyvin!

Hei Muistakaa ajella pienillä vaihteilla. Pyöräily on kevyttä pyörittämistä. Vähintään 70-90 kierrosta minuutissa. Hyvää matkaa.

Suuret kiitokset maitokuskeille, majoitus ja erityisesti sauna olivat mukavia! Terveisiä vielä koko perheelle. Jaakko: Linkkisi ei toiminut kello 23:01, koitin useampaan otteeseen. Simo: Tandemilla ei tehdä kovin nopeaa pyörittämistä, me pyöritetään se mitä voidaan 🙂 Ja vaihteitakin on rajoitetusti, joskin kevensimme niitä hieman. Vesa: Kiihtyvyys 0-60 noin 4 tuntia, 0-100 se menee kaavan 4x^3+5y+3x+z mukaan, missä x on nopeus, y on toinen kuski ja z on tuntematon tekijä. ,)

Leave a Reply