BluFan

Sunday, 2024-07-21

Ajoaika: 1h 44 min
Keskikulutus: 9.0 l / 100km
Kokonaiskilometrit: 4522 km
Päivää ilman asvaltti-ihottumaa Veikon polvissa: 0

Sunnuntaiaamu kesätalolla. Meistä nuorin herää, saa kuulla että on katselupäivä ja siitä hetkestä eteenpäin herra on kiinni tabletissa katsomassa Netflixistä ohjelmia kunnes toisin kerrotaan. Sen verta pitää todeta, että hän haluaa katsella muiden lähellä ohjelmia, eli hän hiipii viereesi istumaan ja katselee 🙂

Aamupäivällä jokainen oli omassa rauhassaan latautumassa ja nauttimassa viileästä talosta. Itse kukin kävi päivätorkuilla ja iltapäivällä oli luvassa vihdoin BlueFan vesipuisto. Olin suunnitellut tätä jo härkäparin seikkailuviikonloppuun, mutta paikka oli silloin kiinni. Eväät mukaan ja matkaan!

Jätimme kaiken ylimääräisen, kännyt mukaanlukien autolle, joten kuvia ei ole tästä operaatiosta yhtään. Puisto on iso, jättimäisiä mäkiä, iso lasten allas – paljon omaa piknik aluetta. JÄRKYTTÄVÄN lujalla olevaa poppia. Esim vaahtobileisiin ei pystynyt menemään koska musiikki särki korvia ennen kuin oli edes vaahtoalueella. Kaikki isot liukumäet olivat vain aikuisille, kävimme koittamassa useampaa mäkeä hurjimman jäädessä väliin. Hurjin jäi väliin, koska päätin mennä siihen liian myöhään, se suljettiin tunti ennen paikan kiinnimenoa – ehkä parempi näin. Kyseessä on melkoisilla pudotuksilla varustettu useamman mäen(?) mäki. Jotta saisin edes jotain hurjaa menin selvästi nöösimpään, mutta auki olevaan, Kamikaze -mäkeen. Tämän vauhdikkaan mäen ilmalento-osuudet saivat tekolonkkani protestoimaan hieman. Kamikazen tiputukset on pieniä verrattuna siihen isoon, notta en ehkä mene sitä sittenkään toisen mahdollisuuden tullessa….

Ja toinen mahdollisuus tulee, paikka oli sen verta hauska ja Veikko vasta lämpesi sille kun piti lähteä, että menemme sinne jokin arkipäivä suoraan päiväkodista.

Paikan sulkeuduttua ajoimme kotiin ja pistimme reissuviikonlopun pakettiin. Matkalla kohtasimme auton joka käyttäytyi hassusti. Siinä oli italialaiset kilvet, mutta se ajoi pilkulleen nopeusrajoitusten mukaan. “Italialaisia turisteja?” – “Ei missäänpäin Italiaa ajeta nopeusrajoitusten mukasesti” – “Totta! Noi on ulkomaalaisia vuokra-auton kanssa… pakko olla.”

Leave a Reply