Rikoin sitten Padfonen 2/3

Googlen ohjelmien palautus ei ole lähelläkään samalla tasolla kuin Windows Phonessa. Jos jossain Windows Phone loistaa, niin sen täytyyremove-yellow-triangle-on-galaxy-s2 olla uudelleenasennuksessa. Mikä vie Androidilla minulta päiviä on Windows Phonella tehty 2 tunnissa, sillä se vain salasanat tarvii naputtaa jokaiseen ohjelmaan – kaikki muu on paikallaan.

Olen kiertänyt tämän kaamean Android rajoitteen käyttämällä Titanium backup-ohjelmaa. Ohjelman suurin ongelma on root-tunnusten vaatimus, joten luuri pitää korkata jotta voin käyttää tätä ohjelmistoa. Tarkistin kaverilta:

13:46 <@Leivo> Onko luuri rootattu?
13:46 <@Leivo> Haittaako jos roottaan?
13:46 <XXXX> ei ole, ei haittaa
17:53 <@Leivo> XXXX: Ostan toisen käytetyn tilalle jos brikkaan.
17:53 <@Leivo> Löytyy useita vaihtoehtoja, kaikki on uuden kernelin asentaminen.
20:19 <XXXX> Leivo: suosittelen, että heität sen seinään jos brickaat

We have green light!

Galaxy S2:n roottaaminen on helppoa – todella helppoa.

  1. Hae vaihtoehtoinen kerneli & ODIN flashays ohjelma
  2. Boottaa luuri virta+koti+äänenvoimakkuusalas-nappi pohjassa
  3. Flashaa
  4. profit

Titanium backup sisään, rikkinäisestä laitteesta muistikortti ja paska pyörimään. Tunteja myöhemmin totesin “hyvältä näyttää”, joitakin tunteja eteenpäin huomasin että vanhan luurin potku loppuu auttamatta kesken. Koitan tunkea 120 mm paskaa 100 mm putkeen. Pääsyy miksi vaihdoin edellisen Padfonen uuteen oli se että vanhasta loppui muisti kesken. Tässä lainalaitteessa tilanne on sama. Ei hätiä mitiä! Listasin päässäni mikä on oleellista mikä ei, mutta koska luuri oli jo hieman solmussa tein sille factory resetin päästäkseni selvään lähtötilanteeseen. Jotain resetissä ja uudessa rootilla varustetussa kernelissä oli vialla sillä sen jälkeen se oli pysyvästi kuvan mukaisessa tilassa. Tein siitä tiiliskiven! \o/ Onneksi Padfonessa oli vielä kaikki softat sisällä ja pad-näyttö toimii. :-I

Leave a Reply